Военен музей ще е сред ключовите обекти в новия градски център на Велико Търново

0

Военен музей е сред ключовите обекти в концепцията за нов градски център във Велико Търново. Темата бе сред основните по време на срещата на досегашния кмет и кандидат за трети мандат Даниел Панов с повече от 30 офицери и сержанти от запаса и резерва. Панов подчерта, че заедно с експозиционния център, бъдещият военен музей и новата сграда на библиотеката са сред приоритетните инвестиции на общината в новото ларго на Велико Търново. В приятелския разговор участва и евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел.

Приятна изненада направиха дамите от женското съсловие към великотърновската организация – те поздравиха Даниел Панов с букет от популярни песни, изпълнени лично от тях.

„Преди време заедно възстановихме традицията да бъде отдавана заслужена почит на Търновския гарнизон и да бъдат подобаващо отбелязвани знакови събития от родната история, както и делата на бележити българи.Господа офицери, благодаря за Вашата подкрепа и за мъдрите напътствия“, обърна се Панов към събеседниците си. Той благодари за доброто досегашно партньорство и изрази увереност, че то ще продължи и занапред.

„През последните години Велико Търново преживява инфраструктурно обновление, каквото градът не е виждал от десетилетия. Улици, учебни заведения, паметници на културата и жилищни сгради се модернизират с бързи темпове, което не става от само себе си, а е благодарение на професионалната работа на Даниел Панов и екипа му“, каза по време на събитието евродепутатът Ева Майдел.

Срещата премина в дух на взаимно разбирателство, категорични бяха всички участници в нея.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *