Артистът Веселин Калановски и съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов пиха във Велико Търново демократично кафе

 

Популярния и любим артист Веселин Калановски и съпредседателят на „Демократична България“ дойдоха в болярския град, за да подкрепят кандидатите за местната власт. Те пиха демократично кафе и поговориха с десетки граждани на старата столица.

„Аз съм член на Демократична България, защото дълбоко в себе си съм убеден, че това са хората, които са единствената и истинската алтернатива и опозиция на ставащото страната“, коментира популярния от няколко сериала артист Весо Калановски. По думите му, останалите политически сили до такава степен са преплетени и интересите им са взаимни, че не може да става дума за каквото и да е промяна.

„Обичам Велико Търново, обичам историята, а Велико Търново е огромна част от българската история, имам много приятели тук. Искам да из кажа, че правилният избор на 27-ми октомври е бюлетина номер 66“, призова Калановски.

„Тук съм, за да подкрепя нашата листа и кандидат за кмет, защото странната има нужда от промяна, но големият въпрос е дали тази промяна ще е наистина промяна, или подмяна. Аз знам, че във Велико Търново, както и в цяла България, листите ни са естествен сборен пункт не просто на демократите, а на хора с професии с биографии, с усещането, че така повече неможе. Промяната е едно нещо – моментът в който свестни хора с постижения, с достойнство, с усещане за морал влязат във властта и започнат да променят начина, по който тя се упражнява. Вместо с агресия корупция и разруха, там трябва да влязат хора, които могат да градят, които да имат гръбнак и да отстояват каузи, които наистина ги е грижа за страната им, за свободата и европейския идеал на България“, коментира и Христо Иванов. Той допълни, че Велико Търново е едно от местата, където има много динамична кампания, креативна и с много силни кандидати. „Много съм впечатлен от тях и съм сигурен, че това ще бъде оценено от гражданите на Велико Търново, защото това е една от нашите твърдини. Призовавам да гласувате за Калоян Янков като наш кандидат за кмет, за Елена Чамуркова , която е на второ място в листата и е изключително силно име сред великотърновската общественост, както и за цялата листа“, призова още Христо Иванов. По думите му листа номер 66 носи истинската, съдържателната промяна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!