Тити Папазов дойде, за да подкрепи Весела Лечева

0

 

Легендарният треньор Тити Папазов дойде във Велико Търново, за да подкрепи своя колега и верен приятел Весела Лечева, която е кандидат за кмет на кмет на старата българска столица от коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“. Двамата гледаха първия за сезона мач на ханбалистките от „Етър-64“, които играха срещу отбора на Сливница. Тяхното присъствие в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ се оказа на късмет, защото етърки спечелиха мача с 32:24.


„Залагам името и авторитета си за Весела Лечева, защото безрезервно вярвам в нейните качества. Дошло е времето, в което начело на този град, а и на държавата и на всяка институция, трябва да застане човек, за когото управлението е кауза, а не начин за облагодетелстване“, каза след срещата Тити Папазов и допълни, че това, което категорично различава спортистите от всички останали хора, е дисциплината.
„Няма успехи в спорта без дисциплина. Спортът формира качество, които и в живота ни помагат. Истината е, че когато човек е добър в това, което прави, не е въпрос просто на магия да уцелиш в десетката. А и г-жа Лечева е постигнала вече толкова много и в спорта, и в живота, и в бизнеса си, че няма да допусна името й да бъде компрометирано. А и след всички изпитания, които съдбата й предложи и с които тя се пребори, тя остана здраво стъпила на земята и целеустремена, а това вече са свръх качества. Затова гарантирам на 100 процента това, че Весела Лечева няма да предаде търновци. Успехът на Весела Лечева е гаранция за просперитета на този град, което е записано и в слогана й – Търново има всички дадености да стане отново Велико“, коментира още Тити Папазов.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *