Жители на Шереметя поставиха наболели проблеми пред Димитър Иванов от „Алтернативата на гражданите“

В читалище „Пробуда” се проведе предизборна среща – беседа,  между жителите на село Шереметя и кандидатът за общински съветник Димитър Иванов от „Алтернативата на Гражданите – Велико Търново“. Основните анонси бяха свързани с наболелите проблеми и оплаквания на месното население.

Димитър Иванов обеща на събралите се месни жители, че ако влезе в общинския съвет ще лобира за поставянето на система от камери за средна скорост която да засича водачите шофиращи с превишена такава през селото разположено на  главен път Е772 София – Варна.

Иванов също така пое ангажимент да се бори с цялата си енергия за проекти свързани с изграждането на канализация в селото, адресиране на проблемът със замърсяването от преминаващите тежкотоварни автомобили, ремонтът и развитието на читалището, както и допълнителната сигурност и удобства за достъп до обласния град за млади и стари жители на село Шереметя.

Проблеми свързани със сигурността и замърсяването от преминаващите автомобили има и в Самоводене от където минава главен път Е85 Истанбул – Букурещ, подчерта Иванов. Селата по протежение на националните пътни артерии са с особен риск за пътнотранспортни произшествия. Ако Иванов бъде избран за общински съветник, той обеща да търси възможности за поставяне на камери за средна скорост на входовете и изходите на селата Шереметя, Самоводене и Ново село. Иванов представи основните акценти в програмата на коалиция „Алтернативата на Гражданите – Велико Търново“, а именно: 1000 лева за всяко новородено дете; детските ясли и градини без такси; всяка улица с тротоар; измиване на улиците всеки месец; великотърновските предприятия – основен приоритет на Общината; създаване на стратегически съвет за развитие на индустрията.

Димитър Веселинов Иванов е собственик на туристическа агенция и представител на американска компания за нанотехнологични материали. Завършил е „Правителствена Академия Джоу Енлай“ – КНР (2017-2019) и колеж „Бъркбек“ – Лондонски Университет (2012-2013) с магистратури по Международна политика и сигурност, Международен мениджмънт. Бакалавър по туризъм от Великотърновски Университет „Св. Св. Кирил и Методий“ (2007-2012). Той обещава да търси доказани и ефективни международни практики за решаване на проблемите в общината.

Гласувайте за него за общински съветник с 26, преференция 106.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!