Стефан Бранзелов: Имам капацитет и енергия да възродя Златарица

Имам готовност и капацитет да управлявам успешно и да възродя общината. Това заяви пред жителите на Златарица Стефан Бранзелов, кандидат за кмет от ПП ГЕРБ. Във вторник вечерта той представи пред съгражданите си кандидатите от листата с номер 43 за общински съветници и за кметове на населени места, издигнати от ПП ГЕРБ и партньорите им от ЗС„ Александър Стамболийски” и Зелената партия.

Като председател на Общинския съвет, за четири години, бях подложен на всякакви атаки. Правеха се опити да ме свалят от поста, защото не обслужвах интересите на кмета и не бях удобен. Постоянните заплахи и опитите да бъда отстранен останаха неуспешни, но това ми костваше много сили и енергия. Казвам всичко това, за да ви уверя, че благодарение на трудностите придобих още повече мъдрост и сили, за да се справям с проблемите, изпречили се на пътя ми за доброто на нашия град, заяви Бранзелов.

За да заявят своята подкрепа на заключителното събитие от предизборната кампания на ГЕРБ присъстваха народните представители инж. Клавдия Ганчева и Станислав Стоянов, общинският координатор на ГЕРБ – Велико Търново Евгени Стоев, а също лидерът на групата на ГЕРБ в досегашния Великотърновски общински съвет Деян Хаджийски, който е и кандидат за нов мандат в старата столица.

Като  председател на местния парламент,Стефан Бранзелов в детайли познава работата на общинската администрация и може да осъществи всички свои намерения и идеи. Неговите качества ще му позволят да поведе Златарица по нов път на развитие, заяви по време на събитието народният представител инж. Ганчева. „Нека в неделя да гласуваме с разум и с номер 43 в бюлетината – така ще вървим напред“, призова Клавдия Ганчева.

Станислав Стоянов  заяви категоричната подкрепа за Стефан Бранзелов  и кандидадите за съветници, от името на парламентарната група на най-голямата партия,  от името на Даниел Панов, областен координатор на ГЕРБ и председател на Националното сдружение на общините в България, и от евродепутата Ева Майдел.

 

Той подчерта,че с Бранзелов само за последните два месеца са осъществили дейности, които хората са чакали от години – ремонтиран е 100-годишен мост, запълнени са дупките и е разчистен от растителност пътят Горско Ново село  – Джулюница  и т.н. Гласувайте с номер 43, за да продължи европейското развитие на Златарица, призова Стоянов.

Стефан Бранзелов представи и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ. Водач на  листата е той. Втора е Силвия Цветанова, която имабогат административен опит с 12 г. в Бюрото по труда и близо 8 г. в общинска администрация, сегаработи  в пенсионно- осигурителна компания. Третата позиция е за Йорданка Кожухарова  от ръководството на Зелената партия, партньор на ГЕРБ в изборите. Дългогодишен общински съветник и общественик. Следва Николай Коев – общински координатор на ЗС „ Александър Стамболийски”, който също застава зад кандидатурата на Бранзелов, с мандат като общински съветник.

Пети  в листата е инж. Иван Ламбов – управител  на общинско дружество „Паркинги и гаражи” във Велико Търново.  Международен съдия по борба и жител на село Дедина. Следва  Иван Иванов  – специалист производство на сладкарски изделия, един от младите хора, които ще работят за по- добър живот в Златарица. Седма е Милка Арнаудова – мениджър, била е служител в общинска администрация – Златарица 12 г., сега работи в завод „Аркус“.. На осмо място в листата е Али Алиев. 8 години той е  работил в общинската администрация. Сега е кандидат за кмет на село Родина. Девети е Сали Кавръков – с дългогодишен трудов стаж в бившето АПК и МТС. Биле кмет на с. Горско Ново село, сега отново е кандидат за управник там. Татяна Йорданова  е десета в листата, тя е студентка по Стопанско управление във ВТУ. На 11 позиция е Петър Добрев , специалист по селскостопанска- механизация – един от младите хора, които след живот в други държави се завръща в България и иска да работи за създаването на условия младите хора да останат в Златарица.

Бранзелов благодари на местната структура на оказаното  му доверие. Той заяви своята цел като кмет да възроди Златарица и един от начините е да се привлекат инвеститори, от които да не се търси процент лична изгода, а в противен случай – да се прогонват от региона. Посочи и конкретни мерки за развитието на образованието, здравеопазването,  социалните дейности, културата, туризма, благоустройството и спорта в общината. Ще възродим  фудболния отбор в Златарица, защото се вложиха стотици хиляди левове за ремонт на стадиона, а градът няма свой тим. Занемарена  е  школата по борба. Спортната зала е превърната в детска градина, а ремонтираната с европари градина е полупразна.

Строг контрол на фирмите – изпълнители и  поетапно видео наблюдение във всички населени места са сред  другите му приоритети.

Бранзелов призова избирателите да не позволяват на никого да купува вота им. Достойнството на човек не струва пари. Запазете правото да се изправите смело пред избора си за кмет и да му търсите сметка, а не да заставате срещу човек, който смята че ви е платил за услугата и не ви е длъжен с нищо, каза още той.

На политическите си опоненти той припомни, че ГЕРБ е управляваща партия, която не прави договорки и  тайни коалиции. ГЕРБ излъчва хора с чисти сърца и открити лица. Печелим доверие с качествата и резултатите си, не е нужно да правим договорки, категоричен е Бранзелов. Промяната към по добър живот в Златарица ще дойде с избора на номер 43 в бюлетината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!