Даниел Панов пред хиляди великотърновци: „Заедно ще продължим да утвърждаваме доброто име на великия ни град“(СНИМКИ)

Огромна положителна енергия от хората за силния отбор на ГЕРБ и СДС

 

Няколко хиляди великотърновци изпълниха до краен предел Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ и ясно показаха, че Даниел Панов е най-подготвеният кандидат за кмет и е единственият избор за още по-доброто бъдеще на Старата столица. Те пожелаха ярка победа на Панов и силния отбор на ГЕРБ и СДС. Над 3500 жители на града и общината изпратиха огромна положителна енергия към Даниел Панов, към всички кандидати за общински съветници и за кметове на населените места.

Панов не скри вълнението си и в емоционално обръщение благодари на великотърновци за искрената подкрепа както през последния месец, така и през осемте години досега. „Никога не съм виждал толкова много хора в Двореца на културата и спорта. Благодаря ви за търпението по време на ремонтите в нашия град, за да го направим заедно по-добър за живеене и за отглеждане на нашите деца. Горд съм с всички вас – жителите на историческата и духовна столица на България! Горд съм с добрината и гостоприемството, което носите в сърцата си“, обърна се към хората той.

„Благодаря на моите родители за възпитанието в дух на честност и почтеност. Благодаря на моя отбор – кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и СДС, които тази вечер бяха заедно с нас, за почтената и добронамерена кампания.Благодаря и на човека, който през последните 30 години е плътно до мен, който в дните и вечерите, когато ме няма вкъщи, се грижи всеотдайно за възпитанието на моите синове –  съпругата ми Даниела“, каза още Даниел Панов.

 

Вечерта наистина беше незабравима с изпълненията на Ансамбъл „Чинари“, Дует „Ритон“, Стефан Диомов и „Петте сезона“. А галаспектакълът на най-добрите български гимнастички на последното десетилетие и покорителки на почетната стълбица във всички престижни състезания – Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн и гимнастичките от ансамбъла: Лаура Траатс, Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, беше наистина впечатляващ.

„Нямам съмнение, че заедно и с много работа ще продължим да утвърждаваме доброто име на нашия велик град. Най-важното е да учим нашите деца да обичат Велико Търново и българското“, завърши Даниел Панов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!