Инж. Детелина Борисова: Ще работим заедно за подредена и модерна община Стражица!

0

 

Ще работим заедно за една подредена  и модерна община Стражица, ще решаваме общо наболелите въпроси, ще изградим обществени съвети, с които да говорим открито за важните задачи в общината! Това заяви тази вечер инж. Детелина Борисова, кандидат за кмет на община Стражица, издигната от ПП ГЕРБ. В препълнената  спортна зала в града се проведе на заключителното събитие от предизборната кампания, по време на което бяха представени кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места от ПП ГЕРБ.

Своята подкрепа за инж. Детелина Борисова и листата на най-голямата партия заявиха народните представители от ПГ на ГЕРБ Станислава Стоянова и Станислав Стоянов.

Събрали сме се тук, не за да отбележим закриването на една предизборна кампания, а за да отбележим неуморните усилия на един човек да промени нашия любим град – г-жа Детелина Борисова. Днес сме тук за да засвидетелстваме респект не само за кандидата за кмет на ПП ГЕРБ на община Стражица   с бюлетина номер 43, а за да отправим едно важно послание.И то е: „На Стражица е нужна качествена промяна!” Тази промяна, която бленуваме от години, промяната, която можем да свържем единствено с едно име – името на Детелина Борисова!, заяви в приветствието си Станислава Стоянова.

Тя подчерта, че като човек с управленски опит на кмет на Стражица и заместник-областен управител на Велико Търново, инж. Борисова представя визия за града, основана върху два водещи принципа: екипност и решителност. Екипът на иж. Борисова, с който тя влезе в битката за Стражица, е екип от експерти и професионалисти. Този тим на победата днес изглежда като най-здравото ядро, което е в състояние да направи голямата промяна в града. За да може в бъдеще гражданите, майките, младите и местният бизнес да се развиват и радват на едно добро бъдеще. Затова нека в неделя, когато сменяме часовника, да сменим и кмета на общината! Защото успехът минава през бюлетина номер 43, каза още Станислава Стоянова.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *