Установиха водач с 2 промила алкохол и три нерегистрирани возила

0

 

Водач, употребил алкохол, установиха служители на Районното управление на полицията в Елена. Тази нощ в 00,20 ч. в общинския център е извършена проверка на лек автомобил «Фиат Пунто», управляван от правоспособен 37-годишен мъж от с. Каменари. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,00 промила. Той е отказал кръвна проба.

Срещу него е започнато бързо производство.

Три нерегистрирани возила, установиха служители на Пътна полиция, РУ – В. Търново и П. Тръмбеш.  Вчера по обяд служители на УП – Килифарево са извършили проверка на товарен автомобил «ГАЗ», управляван от правоспособен 20-годишен мъж от Елена. В хода на проверката е установено, че возилото е с прекратена регистрация и същото не е пререгистрирано към момента на проверката.

Същия ден пътни полицаи спрели за проверка във В. Търново лек автомобил «Алфа Ромео», управляван от правоспособен 48-годишен мъж от същия град. В хода на проверката е установено, че возилото е с пластмасови регистрационни табели, неиздадени от съответните органи. Вчера сутринта в с. Куцина е извършена проверка на мотопед, управляван от правоспособен 68-годишен мъж от същото село. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред. Същото е иззето.

По трите случая са образувани бързи производства.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *