Даниел Панов: „Благодаря за доверието, великотърновци! Продължаваме с много енергия заедно!“

0

Скъпи приятели,

в една демократична държава гражданите са тези, които решават кой да бъде първи и кой втори на изборите.

Благодаря на всички великотърновци, които ми гласуваха доверие, за да продължим заедно да работим за още по-доброто бъдеще пред Велико Търново, пред децата на историческата и българска духовна столица!

Благодаря ви, че и през изтеклия един месец, а и през изминалите четири години, бяхте активни, че имаме добър диалог и от него се родиха много идеи и много предложения. Бъдете сигурни, че ще взема предвид всяко едно ваше мнение и идея в управленската си програма. Благодаря ви, че сте взискателни и искате все повече и повече – това е знак, че Велико Търново се променя към по-добро и ме мотивира.

Но най-вече ви благодаря за това, че сте искрени родолюбци, че Велико Търново е градът с най-българския дух. Така, както са го описвали летописците и хронистите от векове насам. Почитта към миналото, към нашите традиции и обичаи, искреното родолюбие – всичко това е извор на енергия за бъдещото развитие.

Следващият ми мандат започва от кварталите и населените места. Още в първите дни след встъпването ми в длъжност, заедно с експертите от администрацията продължаваме с работата по решаването на належащите въпроси по подобряването на градската среда.

Паралелно с това ще реализираме ключови проекти, които са одобрени, с осигурено финансиране. Това важи за интегрирания градски транспорт, за новия генерален план за организация на движението, за обновяването на 13 километра пътища и улици в североизточната част на града, за ремонта на останалата час от улиците в кв. „Варуша“, за изграждането на Експозиционния център в Старото военно училище, с което даваме начало на новото градско ларго и прочие.

Не се съмнявам, че заедно ще доведем всички полезни начинания до успешен финал.

Даниел Панов

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *