Човек на „Болярски новини” ще отстоява интересите на великотърновци в Общинския съвет

Елена Чамуркова, редактор в сайта „Болярски новини”, беше избрана за общински съветник във Великотърновския общински съвет от листата на Обединение „Демократична България”.

Дългогодишен журналист, доктор по политилогия във ВТУ, писател, майка на две прекрасни момчета, Елена ще е една от общо петте жени в 37-членния състав на местния парламент.

Оше в началото на месеца тя заяви, че ще заложи на позитивна и интелигентна кампания и удържа на думата си. Това явно е провокирало великотърновци, които й гласуваха доверие с преференциалния си вот.

Елена нееднократно е заявявала, че е отдадена на каузата да имаме почтена власт, която да мисли повече за общественото благо, а не за обществените поръчки, за тесните корпоративни интереси и приятелски кръгове. Това е и мотивът й да влезе в политиката.

Романите на Елена Чамуркова „Обществена поръчка” и „Изнудвачът”, които се превърнаха в бестселъри, са нейния Обществен договор с търновци, че разобличава порочните схеми. Гарантира, че няма да се откаже от този път и като общински съветник.  В местния парламент ще работи така, че нищо да не остава скрито за гражданите и ще продължи да води своята непрестанна битка срещу корупцията, защото е убедена, че тя е пагубна както за самите политици, така и за обществото като цяло.

Работата с младите хора и популяризиране на културно-историческото наследство на Велико Търново ще са другите насоки на Чамуркова като общински съветник.

Екипът на „Болярски новини” й желае да е все така успешна, работлива и смело да отстоява принципите си в името на великотърновци!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!