Обръщение на кмета на община Павликени инж. Емануил Манолов

0

Уважаеми жители на община Павликени,

Скъпи приятели,

Благодаря на всеки един от Вас, които вярвате в моите способности и ми се доверихте за трети мандат да ръководя нашия обичан роден край. Благодаря, че изпълнихте своя демократичен ангажимент и участвахте в тези избори.

Определям изборната победа като отлична оценка за изпълненото в община Павликени дотук. И като желание този път на възход и съзидание да продължи.

В изминалите трийсет дни имах възможност отблизо да поговоря с мнозина жители на общината. Седнах с всеки на човешки разговор, без официалности. Чух и подробно си записах исканото от хората, и в следващите месеци ще намеря начин да го изпълня. Аз и моята политическа партия БСП сме близо до хората именно защото се застъпваме за решаване на техните проблеми.

Скъпи съграждани,

Представих пред Вас подробна платформа как ще управлявам Община Павликени в следващите четири години. Както се случи и с предишните ми две платформи, и тази ще бъде изцяло изпълнена. В нея са заложени дейности, които да направят съвместния ни живот по-добър. Започваме с проектирането на паркоместа в централната част на Павликени. Задействаме процедурата да се намаляват таксите за детските градини и макар да отнеме време, до началото на следващата учебна година те ще са намалени наполовина.

Скъпи приятели,

Благодаря на всички членове на БСП. Благодаря и на всеки жител, който не вярва в партии, а в личности, и застана на моя страна.

Благодаря на всички интелектуалци, на авторитетни личности, на местния бизнес, на земеделските производители и кооперации, на клубовете на пенсионера, на спортни клубове, които публично ме подкрепиха.

Благодаря на всички опоненти в тези избори. Вие участвахте в тези избори достойно. Простени да са всички стрелички от Вас по мой адрес. От днес е време да сме градивни и да намерим начин заедно да водим Павликени напред и нагоре. Вярвам във Вашата мъдрост и вярвам, че следващият мандат ще бъде време на разцвет за нашите населени места, който ще постигнем с общи сили.

Пожелавам здраве и сили на всички колеги  – общински съветници и кметове на населени места, които бяха избрани на първи тур. На останалите – успех при балотажите!

От днес започва новия мандат на усилена работа, за да сияе звездата на павликенския край все по-силно!

Благодаря ви!

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *