„Етър“ излиза за три точки срещу „ЦСКА-София“

0

 

„Етър” е амбициран да победи в утрешната среща с тима на „ЦСКА-София”,заяви на пресконференция старши треньорът Росен Кирилов.

„Сигурен съм, че ще ги затрудним максимално, ще направим всичко възможно да играем успешно и да вземем трите точки. Последния месец и половина тренирахме с група от 13-14 играчи. Повечето са възстановени и сме почти напълно комплектовани“, уточни той. Срещата на стадион „Ивайло” в болярския град започва в 18:30.

Ивайло Стоянов ще ръководи двубоя между отборите на „Етър“ и ЦСКА-София. Ще му помагат Мирослав Иванов и Димитър Стоилов, четвърти съдия е Георги Димитров, а съдийски наблюдател – Кольо Данев.

Взети са мерки за безопасното провеждане на срещата. Улиците около стадиона ще бъдат затворени от 12:00 ч. утре. За феновете на столичния тим ще бъде обособен паркинг в участък от улица „Филип Тотю”, а местните привърженици ще могат да паркират автомобили западно от стадиона.

Билетите вече са в продажба, като днес до 18:00 ще работи касата от северната страна на „Ивайло”. Утре касата отваря от 9.00 ч. до края на мача. От 16:00 ч. ще отвори и другата каса от северната страна на комплекса. Билети ще се продават също и в бъдещия фен-магазин, който се намира срещу северния вход на стадиона. В него преди срещата има подготвена и изненада от клуба – феновете ще имат възможност да се срещнат с все още възстановяващия се нападател Иван Петков. За гостите в 12:00 отваря каса на южния вход, а в 16:00 ще заработи и второ гише.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *