Полицаи иззеха наркотици във В. Търново и Лясковец

0

Наркотични вещества иззеха служители на Районните полицейски управления във Велико Търново и Горна Оряховица. Вчера следобед  във В. Търново град при проверка на 22-годишен от същия град е немерен плик и цигара, съдържащи листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. Тя е с тегло около 5 грама.

Снощи в 22,30 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Сузуки Витара», управляван от 20-годишен младеж от областния град и пътници на 20 и 17 години. В хода на проверката в автомобила са намерени и иззети 5 грама суха зелена маса, която при полеви наркотест е реагирала на метаамфетамин. Тримата са задържани с полицейски мерки до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

Същият ден в Лясковец е извършена проверка на 39-годишен местен жител, при последвала проверка в жилището му е установена саксия със засадено растение от рода на конопа, което при полеви наркотест  е реагирало на канабис. Установени и иззети са и два плика, съдържащи бели бучки с неправилна форма, които при полеви наркотест са реагирали на амфетамин, чието тегло е около 7 грама.

Срещу двамата са започнати бързо производства.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *