Откраднаха пушка, телевизор, акумулатор и меден проводник

 

Взломна кражба на въздушна пушка, телевизор, сребърен синджир и мобилни телефони от жилище във Велико Търново разследват служители на местното полицейско управление. Деянието е извършено в периода 2-3 ноември, чрез счупване на стъклопакет на прозорец на приземен етаж. По случая е започнато досъдебно производство.

Бързо производство за кражба е образувано в РУ – Полски Тръмбеш срещу 28-годишен жител на П. Тръмбеш. На 22 октомври сутринта при обработване на катастрофа със самокатастрофирал товарен автомобил, управляван от 31-годишен румънски гражданин, същият е заявил пред униформените, че е открадната акумулаторната батерия на возилото. От проведените незабавни действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 28-годишен от П. Тръмбеш. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Инкриминираната вещ е върната на собственика. По случая е започнато бързо производство.

Кражба на около 6 метра меден проводник, собственост на мобилен оператор от землището на Свищов, разследват служители на местното полицейско управление.  Деянието е извършено в петък. По случая е започнато досъдебно производство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!