15-годишен открадна 4800 паунда, 300 лева, цигари и алкохол от жилище във Велико Търново

0

closeup Banknotes of the pound sterling

 

Кражба на 300 лв., 4800 паунда, два стека цигари и две бутилки алкохол от жилище в областния град, разследват служители на местното полицейско управление.  Деянието е извършено на 9 ноември, като извършителят е проникнал в имота през незаключена таванска капандура. От проведените незабавни действия по разследването, като съпричастен към извършеното деяние е задържано 15-годишно момче от В. Търново.

Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.

Взломна кражба на 960 лв. от жилище в с. Върбовка, разследват служители на РУ – Павликени. Сигнал за случая е получен вчера. По данни на тъжителя деянието е извършено същия ден в периода между 16,00 и 17,00 ч. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Взломна кражба на 500 лв. от кафе автомат, монтиран на улица в областния град, разследват служители на местното полицейско управление. Деянието е извършено в неустановен период от време, чрез използване на подбран или подправен ключ. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *