Образователни медиатори ще отбележат Деня на толерантността в областта

 

 

Център „Амалипе“ ще отбележи Международния ден на толерантността на 16 ноември тази година с кампании в страната. Събитията се организират от Центровете за развитие на общността – структури на „Амалипе“, формирани в 15 общини, заедно с местните клубове за развитие и училища, участващи в образователната програма „Всеки ученик ще бъде отличник“, както и преподаватели, студенти, представители на институции, граждани, активисти и приятели.

Във Велико Търново на 15.11.2019г. от 11.00ч. – Младежи и доброволци към Център ,,Амалипе“ ще раздават пред сградата на Общината флаери  и балони с толерантни послания, а всеки минувач ще може да напише на флипчарт  –  какво е да си толерантен.

В Стражица също на  15.11.2019г. Образователният медиатор заедно с Ученическия съвет ще отбележи  Международния  Ден на Толерантността, като в СУ»Ангел Каралийчев» по- случай деня на толерантността,  ще се раздават на ученици и учители лентички на, които ще има надпис послания за Толерантността. След, което заедно с Родителския клуб  ще разговаря на тема „Толерантност”  как да възпитаваме в детето и предизвикваме във възрастните отзивчивост и деликатност по отношение на другите хора, грижовност и съчувствие към връстниците и към възрастните.

В Павликени Образователните медиатори към ,,Амалипе“ Никола Георгиев, Стефан Стефанов и Златко Георгиев ще отбележат Международния ден на Толерантността като събитията ще бъдат в гр. Бяла черква, Павликени и с. Батак . Там медиаторите и хората, които са в родителския клуб, ще раздават послания за толерантността.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!