Избират „Мис Търновград 2019” 

0
Мирослав Дечев
Велико Търново ще бъде домакин на престижен конкурс за красота на 6-ти декември. Организатор и водещ на събитието е популярният фитнес инструктор и тв водещ Киро Скалата. Модното събитие ще се състои вечерта на Никулден в луксозния ресторант на великотърновския хотел „Рая Гардън”. „В шоуто ще се включат най-красивите момичета от Велико Търново.
Това е първото модно събитие за града, в което сценария включва освен познаните за подобни конкурси дефилета и показвания на интелектуални способности, но и фитнес тур”, каза организаторът на конкурса Кирил Вълчев – Скалата. „Имаме и идея да направим вечер на талантите, в която момичетата да покажат своите хобита и душевност”, сподели още Скалата.
„Ще участват всякакви красавици на подходяща възраст и с подходящи мерки, разбира се. Момичета, които имат самочувствие, чувстват се добре в кожата си и обичат забавленият”, допълниха организаторите.  Всяка участничка ще получи професионална фотосесия и видеоклип.
Подготвени са много нагаради, а победителката ще участва на международния конкурс „Мис Юнивърс” в Калифорния. Седмични  екскурзии в Париж, Солун,  Банско и по бългрското Черноморие са останалите изненади, с които ще бъдат зарадвани красавиците.
Мениджър на събитието е Никол Стоянова – Ника. Тя ще приема записалите се. Тя даде няколко съвета на тези, коиото ще се борят за титлата „Мис Търновград”. „Определено плеймейтското излъчване няма да се толерира, ще се търси ествествеността и таланта на участничките”, посочи Ника.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *