Задържаха трима за притежание на наркотици

0

Наркотични вещества иззеха павликенски полицаи от 27-годишен великотърновец. Вчера следобед в хотелски бар в Павликени е извършена проверка на 27-годишен мъж, познат на полицията, при която са намерени и иззети четири таблетки бяло прахообразно вещество, а в кош за боклук, намиращ се в близост са намерени и иззети още 23 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис и около 6 грама вещество, реагиращо на метаамфетамин.

Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

Наркотични вещества иззеха и служители на полицейското управление във Велико Търново. В събота в 03,55 ч. при извършване на обход в областния град в района на ул. «Ален Мак» полицейски патрул е забелязал двама мъже, които при появата на униформените побягнали. В близост до тях е намерено полиетиленово пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на метаамфетамин.

Двамата са задържани с полицейски мерки до 24 часа. Започнато е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.

В петък в 23,55 ч. пред заведение в областния град е извършена проверка на 32-годишен местен жител, при която е намерена и иззета листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис. Срещу него е започнато бързо производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *