Малките болярчета  набор 2010 и „Янтра 2013“ набор 2009 спечелиха седмия зимен турнир по футбол за купата на СК „Болярчета“

0

 

Децата от СК „Болярчета“ родени през 2010 г. и „Янтра 2013“ Габрово родени през 2009 г. спечелиха призовите места в традиционния зимен турнир по футбол, организиран от СК „Болярчета“ във Велико Търново. Спортната проява, въпреки дъжда и студеното време, се превърна в истински празник, в който участваха дванадесет отбора от старата столица, Дебелец, Дряново, Габрово, Козлодуй, Стара Загора, Русе, Варна и др. Срещите преминаха при отлична организация на терените в гр. Дебелец.

При по-малките след зрелищен и оспорван финал купата грабна отборът на домакините – „Болярчета“ набор 2010 г. На второ място остана тимът на „Черно море“, а трети се класираха футболистите на „Атлетик“. За най-добър вратар бе обявен Димитър Стефанов от домакините, а за голмайстор – Давид Николов от „Черно море“.

При по-големите деца габровци от „Янтра 2013“ спечелиха купата без нито една загуба. На второ място –с един загубен мач, остана отборът на домакините от СК „Болярчета“, а на трето – се класираха футболистите от „Локомотив“ Дряново. За най-добър вратар бе обявен Ганчо Торлазов от „Янтра 2013“, а голмайстор стана Калоян Иванов от „Болярчета“.

Всички деца получиха грамоти и лакомства, а купите и медалите връчи председателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново и бивш национал Бончо Генчев.

„Щастливи сме, че зимният турнир по футбол, който организираме за седма поредна година, се превърна в истински спектакъл. Поздравяваме децата, треньорите и родителите за подкрепата. Благодарим на спонсорите и на домакините от Дебелец, и по-специално на президента на „Ботев“ Дебелец и общински съветник Георги Недев –  а ние  продължаваме да работим за спортната слава на Велико Търново“, коментираха организаторите и собственици на СК „Болярчета“ Десислав Божков и Николай Колев.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *