Кастингът за „Мис Търновград“ 2019 ще е на 30 ноември от 17.00 ч. в „Интерхотел“ Велико Търново

0

 

Кастинг- коктейл организира продуцентът и тв водещ Кирил Вълчев – Скалата на 30 ноември от 17:00 часа в „Интерхотел“ Велико Търново. Събитието е свързано с подбора на момичетата, които ще се състезават за титлата „Мис Търновград” 2019. Конкурсът ще се проведе на 6 декември във великотърновския хотел-градина „Рая Гардън”. Специално за шоуто със своя опит ще помага поп и джаз певицата Яница Русева. За подготовката на участничките и показването на най-доброто от тях, ще се погрижи музикалният мениджър и певица Никол Стоянова – Никка.

„Този конкурс е уникален по своя характер, защото не търсим само добре изглеждащи момичета, а такива, които носят душевност , имат различни таланти и способности, естествени са и не се притесняват да бъдат себе си”, подчерта Киро Скалата.

„В България се нагледахме на фалшива напудрена красота, изпразнена от съдържание. Време е да покажем, че българката е и много талантлива, интелигентна и умее да се грижи за своята визия. Затова и в този конкурс съм предвидил фитнес кръг, на който момичетата ще покажат и физическа издръжливост и движение, все неща, които днес най-много липсват у младите хора”, допълни Скалата.

На коктейла – кастинга, в помощ при избора сред многото кандидатки1 ще се включат предприемачи от старата столица, популярни лица, журналисти, а видеовизитките и фотосите ще бъдат дело на едни от най-добрите фотографи в региона Генчо Петков и Никифор Тодоров. Конкурсът на 6 декември ще се проведе с подкрепата на общината и кмета на града Даниел Панов.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *