Скандал в Етър: Помощник треньорът и капитанът на отбора си разменят крошета

М. Милчева

Голям скандал  тресе „Етър“, научи от свои източници „Болярски новини“. Помощник треньорът на отбора Тодор Колев  и капитанът Иван Стоянов  ( на снимката) са си разменили крошета по време на тренировката във вторник.

Още по-лошото е , че свидетели на инцидента, който станал на терените на спортното училище, стават не само футболистите, но и деца от школата на клуба. След мелето Стоянов, който е актуалният капитан на виолетовите, е потърсил помощ облян в кръв, разказаха възмутени очевидци.

На същата тренировка е имало още серия от подобни сблъсъци и „прехвърчане на искри“, в които са участвали и други играчи като Здравко Илиев и Ерол Дост. Случаят е показателен и за нажежената обстановка в съблекалнята на клуба ни, който напоследък никак не радва феновете си, заради посредствените си игри и то срещу преки конкуренти в класирането.

Повечето фенове открито негодуват и срещу треньора Росен Кирилов, който  разполага с качествена селекция и добър бюджет, но тимът  губи облика си, изграден при предшественика му Красимир Балъков.

Със сигурност повлиява и оттеглянето на основния благодетел Александър Нанков. По случая се очакват и дисциплинарни наказания и отговорност за уронване на престижа на виолетовите.

Председателят на Управителния съвет на „Етър” и заместник-кмет на Велико Търново проф. Георги Камарашев посочи, че се е срещнал с Иван Стоянов и треньора Росен Кирилов непосредствено преди тренировката вчера, след което си е тръгнал и не е бил свидетел на неприятната ситуация. Той заяви, че ще направи незабавна проверка на случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!