Сдружение на Анонимните алкохолици кани на открита сбирка на 2 декември в община Велико Търново

0

 

Сдружение на Анонимните алкохолици канят на открита информационна сбирка на 2-ри декември в Община Велико Търново всички, които имат проблеми с алкохола, или са зависими по един или друг начин от него и всички, които искат да се информират по темата.

Мотото на сбирката е: „Нека да си подадем ръце за по-щастлив, свободен и достоен живот!“ Милиони хора умират всяка година от косвените последствия на злоупотребата с алкохол. Зависимите рушат себе си и са много опасни за близките си…

Петя е една от тях. Наричаме я Петя условно, защото не желае да разкриваме самоличността и. Повече от 20 години Петя унищожава тялото и психиката си с алкохол и проблемите не само, че не закъсняват, а и я съпътстват. Петя осъзнава, че проблемът и може да бъде решен и прави решителната крачка, като започва да посещава сдружение на Анонимните Алкохолици. Периода на възстановяване е дълъг, но Петя упорито устоява и вече близо 10 години не употребява алкохол. За да помогне на много други отдали се на алкохола, става съосновател на Сдружението. В него участват мъже и жени, които споделят помежду си своя опит, сила и надежда, за да разрешат общия си проблем и да помогнат на други да се възстановят от алкохолизма. Единственото изискване е желанието им да спрат пиенето.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *