Кметът на Свищов ще има четирима заместници

0

 

На официална пресконференция, кметът на Свищов Генчо Генчев представи ръководния екип, с който ще работи през следващите четири години от своя мандат. Двама от ресорните заместник-кметове, д-р Анелия Димитрова и Бедри Алиев, заслужиха отново доверието на кмета, след като бяха редом с него в управлението на Общината и в първия му мандат.
Г-жа Димитрова ще продължи да отговаря, както до сега, за ресорите свързани с образование и социална политика, а г-н Алиев за отбранително-мобилизационната подготовка, транспорт и чистота. Новите лица, на които кметът Генчев гласува доверие са – Илиян Венков, възпитаник на СА „Д. А. Ценов“,  завършил „Стопанско управление“ и „Бизнес администрация“, и защитил следдипломна квалификация „Здравен мениджмънт“, който ще отговаря за спорт, младежки дейности и здравеопазване; и Иван Шопов, дългогодишен служител и юрист на Общината, който ще поеме функциите на заместник-кмет по темите свързани със строителство, благоустройство, и инвестиционна политика в община Свищов.
Кметът на Свищов Генчо Генчев пожела успех на новосформирания ръководен екип и изрази увереност в ползотворната работа, която предстои да бъде свършена в интерес на жителите на община Свищов.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *