Три факултета от ВТУ връчват дипломите на своите абсолвенти в навечерието на Студентския празник

На 4 декември от 11,30 ч. в зала 115 на ФИИ 43 абсолвенти от Факултета по изобразително изкуство от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ ще получат своите дипломи. Отличните студенти са 14, а четирима завършват с Отличен 6.00.

Преди връчването на дипломите ще бъде открита годишната студентска изложба.

31 абсолвенти от Православния богословски факултет ще получат дипломите си от 10,30 ч. на 6 декември 2019 г. в храм „Свети Николай”. 22 са завършили специалност Теология, 9 са завършилите специалност Църковни изкуства – стенопис, иконопис, дърворезба.

От завършилите  ОКС „Бакалавър” с най-висок успех е Невена Вачева – 5,95, която се дипломира в специалност Църковни изкуства.

Трима магистри са пълните отличници – Лилия Николова, Димитър Кинджаков и Елена Симеонова. Негово Високопреосвещенство Великотърновският митрополит Григорий и ректорът на Великотърновския университет проф. д-р Христо Бонджолов ще връчат дипломите на студентите от Православния богословски факултет.

На 6 декември 2019 г. от 13, 00 ч. в аулата на Университета ще бъдат раздадени дипломите на абсолвентите от професионално направление  3.7 „Администрация и управление” и ПН „Социални дейности“ на Стопанския факултет. Общо дипломираните студенти са 241. От тях 193 са от професионално направление „Администрация и управление“, а 48 от професионално направление „Социални дейности“.

Общият брой на  студентите с отличен успех е 97, като петима от тях са с успех Отличен 6,00.

Вицепремиерът на Република България г-н Томислав Дончев и ректорът на Великотърновския университет проф. д-р Христо Бонджолов ще връчат дипломите на отличните студенти.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!