Ето ги претендентките за „Мис Търновград“ 2019 (снимки)

0
Ясни са претендентките в конкурса „Мис Търновград” 2019″, който ще се проведе на 6 декември. Специално за шоуто със своя опит ще помага поп и джаз певицата Яница Русева. За подготовката на участничките и показването на най-доброто от тях ще се погрижи музикалният мениджър и певица Никол Стоянова – Никка. Организатор и водещ на събитието е популярният фитнес инструктор и тв водещ Киро Скалата. Модното събитие ще се състои вечерта на Никулден в луксозния ресторант на великотърновския хотел „Рая Гардън”. В шоуто ще се включат най-красивите момичета от Велико Търново.
„Този конкурс е уникален по своя характер, защото не търсим само добре изглеждащи момичета, а такива, които носят душевност , имат различни таланти и способности, естествени са и не се притесняват да бъдат себе си”, подчерта Киро Скалата.
„В България се нагледахме на фалшива напудрена красота, изпразнена от съдържание. Време е да покажем, че българката е и много талантлива, интелигентна и умее да се грижи за своята визия. Затова и в този конкурс съм предвидил фитнес кръг, на който момичетата ще покажат и физическа издръжливост, и движение, все неща, които днес най-много липсват у младите хора”, допълни Скалата.
Конкурсът на 6 декември ще се проведе с подкрепата на Общината и кмета на Велико Търново Даниел Панов.
сн.“Мис Търновград 2019“

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *