Иззеха наркотици във Велико Търново и Джулюница, задържан е надрусан шофьор

0

Наркотични вещества иззеха служители на полицейските управления във Велико Търново и Горна Оряховица при извършени съвместни акции за противодействие разпространението на наркотични вещества.

Вчера при извършена проверка  на 23-годишен мъж във Велико Търново е намерен  и иззет около 1 грам растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. При последвали претърсвания в обитавани от него жилища във В. Търново и с. Джулница са установени и иззети още 50 грама канабис, 0,5 грама амфетамин и 0,5 грама добавка за разреждане на наркотичното вещество.

При проверка на друг 30-годишен жител на с. Джулюница са намерени и иззети кристали метаамфетамин, хартиени филтри и стъклена колба. Двамата са задържани за срок до 24 часа. Образувани са досъдебни производства.

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция. Вчера следобед на бул. «България» в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Сеат Леон», управляван от 29-годишен правоспособен водач от Горна Оряховица. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е отказал кръвна проба.

Задържан е за срок до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *