„Мото-дядо Коледа“ за деца, лишени от родителска грижа

 

Мото-дядо Коледа е една прекрасна инициатива на местни мотористи, която има за цял да разведри иначе натовареното ежедневие и същевременно да зарадва малчуганите от Центровете за деца, лишени от родителски грижи в старата столица, именно в един от най-хубавите празници през годината!

Акцията ще се състои на 25 декември, а сборният пункт е в 9:30 часа на бензиностанция „Петрол” на бул. „България”41Б във Велико Търново, съобщи в социалната мрежа общинският съветник Георги Недев.

Да се посетят всички социални домове за деца, лишени от родителски грижи в града, е цел на инициативата, която се провежда за поредна година в болярския град. В нея може да се включи всеки, а изискванията са ентусиастите да носят костюм на Дядо Коледа, да са добре облечени, да имат смелост да карат мотоциклет в студените дни и да не се правят демонстрации. Децата от социалните институции ще бъдат зарадвани с лакомства и напитки, които са осигурени от Община Велико Търново. Мотористи от цялата страна се очаква да пристигнат за събитието.Те ще се спрат пред сградата на Община Велико Търново около 13 часа на 25 декември, когато желаещите могат да се снимат с атрактивните мото Дядо-коледовци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!