Русенец кара като луд по „Магистрална“ с 2,08 промила алкохол, пиян румънец е засечен зад волана в Свищов

0

Водачи, употребили алкохол, установиха служители на Районните управления във Велико Търново и  Свищов. В събота в 00,22 ч. в РУ – В. Търново е получен сигнал за движещ се по ул. «Магистрална» в областния град лек автомобил «Фолксваген Поло», опасен за останалите участници в движението.  Минути по-късно автомобилът е бил спрян от полицейски екип. Водачът – 53-годишен мъж от Русе е изпробван за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,08 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

В петък следобед в Свищов е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген Голф», с румънска регистрация, управляван от 44-годишен румънски гражданин. При проверка за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,69 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Срещу него е започнато бързо производство. Привлечен, е като обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение «парична гаранция», в размер на 1000 лв.

Водач, употребил алкохол установиха служители на Пътна полиция. Вчера в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Субару Импреза», управляван от 32-годишен мъж от В. Търново. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,54 промила. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *