Разкриха крадци, отнесли компютри, техника, дърва за огрев и алуминиеви врати

0

Кражба на преносим компютър, две тонколони, 4 мобилни апарата, усилвател, таблет и др. вещи от жилище в с. Виноград, разкриха служители на Районното управление в Стражица. Сигнал за случая е получен вчера. От проведените действия по разследването е установено, че автори на деянието са двама младежи на 14 и 18 години от същото село. Инкриминираните вещи са установени и върнати на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание на по-голямото момче и възпитателни мерки за непълнолетното.

Кражба на дърва за огрев, разкриха служители на полицейското управление във В. Търново. Сигнал за случая е получен вчера. По данни на тъжителя от местност край Килифарево липсвали около 1 куб. м. дърва за огрев, общинска собственост. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 22-годишен мъж от Килифарево. Дървата са установени и иззети. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

Три алуминиеви врати са били задигнати от дърводелски цех в Лясковец, разкриха служители на РУ – Г. Оряховица. Деянието е извършено в периода 15-28 ноември тази година. Стойността на инкриминираните вещи възлизала на 500 лв. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 20-годишен от същия град, известен на полицията. Вратите са установени и върнати на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *