Нова мултимедийна зала откриха в Центъра на обществена подкрепа в Свищов

0

 

Директорът на Центъра за обществена подкрепа Ася Михайлова благодари на всички институции, спомогнали за реализирането на идеята

По съвместна инициатива на Център за обществена подкрепа – Свищов, Районно управление на МВР – Свищов, Ротари клуб – Свищов и Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Свищов, на територията на ЦОП бе оборудвана и официално открита мултимедийна зала.


Новата придобивка ще се използва от всички социални структури в Общината, работещи с деца и семейства, с цел превенция на рисковете на социалната среда, подобряване на климата в семействата и подпомагане на подрастващите.
Директорът на Центъра за обществена подкрепа Ася Михайлова благодари на всички институции, спомогнали за реализиране на идеята.

Тя подчерта финансовата ангажираност на Ротари клуб – Свищов, от където са осигурила  6 600 лв. Центърът за обществена подкрепа е естествената среда, където всички институции, които са пряко ангажирани с процеса на превенция, ще могат да си партнират, да си съдействат и координират своите действия, за да има по-висока резултатност и ефективност от тяхната работа.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *