Шофьори без книжки карат нерегистрирани коли

Три нерегистрирани автомобила, два от тях управлявани от неправоспособни водачи, установиха служители на Пътна полиция и полицейските управления в Елена и Стражица.

Вчера в 05,50 ч. на пътя Велико Търново – Дебелец пътни полицаи са спрели за проверка лек автомобил «Дайхацу» без регистрационни табели, управляван от 20-годишен неправоспособен водач от Разград. В хода на проверката е установено, че временната регистрация на возилото е изтекла и същото не е пререгистрирано по установения ред.

Същата вечер около 21,00 ч. в с. Родина е извършена проверка на лек автомобил «Пежо», без регистрационни табели и управляван от 23-годишен неправоспособен водач от с. Моравица. В хода на проверката е изяснено, че возилото не е регистрирано по установения ред.

Вчера по обяд стражишки полицаи спрели за проверка лек автомобил «Мицубиши Паджеро», управляван от 69-годишен мъж от гр. Добрич. В хода на проверката е изяснено, че возилото е с изтекли транзитни табели и същото не е регистрирано по установения ред. По трите случая в съответните полицейски управления са започнати бързи производства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!