След дълги години работа в чужбина Галин Борисов създаде автоцентър на високо европейско ниво във Велико Търново

0

След  дълги години работа в чужбина младият бизнесмен Галин Борисов изгради и създаде във Велико Търново автоцентър „Арис” на високо европейско ниво. 31-годишният мъж е поредният пример за успели и амбициозни хора, които след работа зад граница избират да се върнат в родния си град, за да развият собствен бизнес  с перфектно обслужване, висококачествени материали, коректни и точни услуги.

Галин Борисов е завършил ПГ по туризъм и висше образование в Земеделския колеж във Велико Търново. Както много млади хора, след завършването си и той решава да търси късмета си навън. Работи в Германия, Белгия и Холандия. Развива дейност в областта на автомобилния сервиз. Бизнесът му върви добре, но в един момент осъзнава, че камъкът си тежи на мястото и решава да се върне и да инвестира спечелените средства в родния си град. Можех да остана в чужбина, нямам проблем с езиците, създал съм достатъчно контакти и опит за да продължа да се развивам навън, но Велико Търново е моето място, искам тук да живея със семейството си, категоричен е Галин. Хората тук заслужават да получават качествено обслужване. Те са се напатили достатъчно от пишман майстори, които все нямат време, бавят ги, злоупотребяват с търпението и средствата им, да не говорим за „гаражните” сервизи, които работят без всякакви разрешителни и лицензи, допълва Борисов.

Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път  – между „Зона В” и „Пишмана”, над гастанцията. Той отвори врата през септември, а година по-рано действаше автомивката към центъра. Само за няколко месеца обектът си спечели доверието на великотърновци, които споделят своите отлични впечатления от нивото на обслужване.

„Изключително коректни и точни!”, „Препоръчам! Нивото на обслужване е високо! Работят бързо.”,  „Страхотни професионалисти, невероятно отношение!”, са само част от отзивите на благодарни клиенти във фейсбук страницата на „Арис”.

Наблюдавайки качеството на обслужване в автоцентрове на високо ниво в Европа, той решава да го пренесе тук. Купува собствен имот и изгражда автомивка и сервиз по всички правила и изисквания – с изолация, шумоизолиращи дограми, специални подови настилки. Вкарва скъпо и качествено оборудване, внос от Германия. Иска обектът да е малък, компактен,  но да предлага достатъчно разнообразни услуги, част от които са нови в града.

Основна част от услугите, които предлага Автоцентър „Арис” са: смяна на гуми,компютърна диагностика, смяна масла и филтри, ремонт окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти и др.

В „Арис” шофьорите могат да открият широка гама авточасти за всички видове леки и лекотоварни автомобили. Гарантираме качество на частите, произход на всички видове предлагани масла и най-важното – независимо от стойността, всички авточасти са с гаранция 1 година, подчертава Галин Борисов. Той е категоричен, че така клиентите могат да бъдат спокойни в избора си и в отговорността на специалистите в центъра.

Една от новостите, с които собственикът на автоцентъра се гордее, е специалната компютърна програма в „Арис”, в която се въвеждат всички данни за преминалите автомобили, с които се създава подробна история на всяко преминало превозно средство. По този начин автосервизът гарантира за гаранцията, която дава за авточастите и извършените ремонти, а клиентите могат черно на бяло да проследят всички дейности по автомобила си.

Компютърна диагностика е друга услуга на Автоцентър „Арис”. Тя вклюва четене на грешки, следене на данни в реално време, триене на грешки и проверка на електронните компоненти които нарушават работата на системата в автомобила. След направеният ремонт, натрупаните грешки биват изтрити и се прави ресет на адаптациите за да може системата отново да заработи, посочва собственикът на обекта.

Иновативно въведение в сервиза е и модерната машина за смяна на трансмисионни масла на автоматична скоростна кутия, която прави пълна профилактика на системата.

Продажба на автомобилни гуми на атрактивни цени, смяна, баланс, ремонт на гуми до 22 цола, както и рън флат гуми, лепене, смяна на винтили, почистване на джанти са други услуги на автоцентъра.

В „Арис” са създали голямо удобство за клиентите при смяна на гумите, от които се нуждае всеки автомобил. Тези , които не се използват, трябва да се съхраняват правилно. Много хора, обаче не разполагат с място или помещения за целта. Ние предлагаме услугата „Хотел за гуми“. След подмяна на зимните или летните гуми, хората може оставят демонтирания комплект при нас. Ние ще подготвим гумите за съхранение до следващата смяна в специални помещения, защитени от слънчева светлина и влага, обяснява Галин Борисов.

Автоцентърът  предлага и детайлното почистване и пране на автомобили. Тук се използват нови, модерни технолигии за почистване и пране на МПС, с помощта на които се постигат невероятни резултати и най-бързото изсъхване – до няколко часа. Дори и зимно време, при много ниски температури, тук може да бъде почистен автомобила и в рамките на деня и клиентът да си го получи  сух.

Към центъра действа и автомивка, разполагаща с модерни водоструйки и оборудване. Към автомивката работи и масло-калоуловител – система, която  разделя компонентите – масла, кал и вода, които се извозват от специална фирма и така се осигурява запазване на околната среда.

За клиентите е обособена уютна чакалня, в която те могат да изпият чаша кафе, чай или безалкохолна напитка, докато наблюдават на плазма в реално време какво се случва с автомобила им, изчаквайки той  да стане готов.

Галин Борисов признава, че го чака още много работа в новия обект. Престои внос на модерно и качествено оборудване, което още повече ще повиши нивото на обслужване. Той много държи и на персонала си, който е съставен от доказали се професионалисти, които не правят компромис със своята работа. Младият мъж е убеден, че великотърновци заслужават да получат европейско обслужване, което той и екипът му предоставя с отговорност и мисъл за клиентите. И вярва, че Велико Търново е добро място за правене на бизнес, стига човек да има хъс и желание да му се посвети.

 

Автоцентър „Арис” работи  от понеделник до неделя от 9.00 часа до 18:00 часа

Ул.”Иван Хаджидимитров” №11

Контакти:

тел.0883414030

тел. 0878905356

facebook Автоцентър Арис

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *