Отличниците на Павликени и кметът запалиха светлините на коледната елха

0

 

В Павликени отличните ученици  Даяна Николова от шести клас,  Антония Савова от дванайсети клас и Иван Миронов от десети клас запалиха светлините на Коледната елха. В ритуала се включи и кметът на Общината инж. Емануил Манолов, който по традиция в последните години кани успешните ученици да пуснат светлините на коледното дърво.

За да се насладят на коледния концерт, на площад „Свобода“ се събраха стотици граждани. На сцената за тях свои танци изпълниха възпитаниците от детските градини „Осми март“, „Слънце”, „Вяра, надежда и любов“ от Павликени и „Атанас Неделчев“ от Бяла черква. В концерта танцуваха и членовете на фолклорен клуб „Люти чушлета“.

По традиция в коледния концерт участва и лауреатът от Националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен с международно участие „Нека да е лято!”. Носителят на “Гран при” Гергана Стоянова изпълни коледни песни, както и песните, с които впечатли професионалното жури на конкурса през лятото. На сцената излязоха Дядо Коледа и Снежанка, които отправиха благопожелания за 2020-а година.

„Да изпратим 2019 г. с добри спомени и да посрещнем Новата 2020 г. с очакване за благополучие, сбъднати мечти, повече обич и разбирателство в света! Да си пожелаем сили и градивна енергия за добри и благородни дела, мъдрост в житейските решения и човещина“, обърна се към павликенчани градоначалникът инж.Емануил Манолов.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *