Полицаи разкриха за часове кражби от магазини в района на пазара във В. Търново

За часове служители на полицейското управление във Велико Търново разкриха кражба от два магазина, в района на кооперативен пазар в областния град.  Деянието е извършено в петък.

От направения на местопроизшествието оглед е установено, че от магазин за кафе са откраднати 34 бутилки алкохол, 15 кг. кафе  и 20 лв. От намиращ се в съседство друг магазин били задигнати 440 лв., 63 кутии цигари и 20 запалки.

От проведените незабавни действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 31-годишен познайник на полицията от с. Леденик. Той е многократно осъждан, с 10 криминални и съдебни регистрации.

След доклад на материалите в прокуратурата е привлечен, като обвиняем, задържан е за 72 часа. Част от инкриминираните вещи са установени.

Кражба на пари и цигари от магазин в Павликени, разследват служители на местното полицейско управление. Сигнал за случая е получен в петък в 22,15 ч. При извършен оглед на местопроизшествието е установено,   че от обекта липсват около 150 лв., ваучери на мобилен оператор и около 10 кутии с цигари. По случая е започнато досъдебно производство.

Кражба на цигари и хранителни продукти от жилище в с. Резач, разкриха служители на РУ – Елена. Сигнал за случая е получен в петък. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 13-годишно момче от същото село. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на възпитателни мерки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!