Отново засякоха пияни и дрогирани шофьори

0

Водач, употребил алкохол, установиха полицаи в Горна Оряховица. В петък в 23,14 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция на кръстовище в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил „Ситроен Берлинго“, управляван от 35-годишен правоспособен водач от Стражица. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,57 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

Двама шофьори, употребили наркотични вещества, установиха служители на РУ – Горна Оряховица и Велико Търново. На 15 декември в 20,40 ч. в района на хижа «Божур» е извършена проверка на лек автомобил «Тойота Корола», управляван от 28-годишен мъж от Варна. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Тази нощ в 04,30 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 26-годишен правоспособен водач от с. Арбанаси. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Водачът е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *