Симона Кунчева и търновските хип-хоп танцьор от The center спечелиха конкурса „Звезден сблъсък“

0

 

 

На 14 и 15.12 в Голяма зала на Община Велико Търново се проведе петото издание на Националния конкурс „Звезден сблъсък“. Конкурсът бе в културния календар на града и на Министерство на културата и се проведе с подкрепата на Община Велико Търново.

В събитието участваха над 210 деца, 100 солисти вокални изпълнители и 110 деца танцьори на възраст между 4 и 25 години от София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Варна, Стара Загора, Шумен, Ловеч, Хисаря, Панагюрище, Русе, Търговище, Горна Оряховица, Сливен, Каспичан и др. Сред тях бе и обявеното за най-красивото дете на планетата Бриана Петрова от морската столица.

Част от журито на конкурса беше и детското жури в състав  – децата на музикално студио „Елита“, които  оценяваха певците от Първа възрастова група. При певците Гран При спечели варненката Симона Кунчева с вокален педагог Атанаска Липчева, а най – добри при танцьорите са хип – хоп танцьорите от The center от гр. Велико Търново с хореографи Милица Николова и Виктория Гърдева.

Според организаторите, тазгодишните участници в „Звезден сблъсък“ децата израстват все повече и повече развиват таланта си.В сравнение с миналата година  при танцьорите  е регистриран  огромен напредък – много нови, сложни и интересни хореографии, както и страхотни костюми.  Певците са включили в репертоара си по-сложни изпълнения и са показали много артистично присъствие на сцената.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *