Горнооряховският кмет проведе среща с пенсионерските клубове в общината

0

 

Традиционната си среща с ръководствата на пенсионерските клубове на територията на общината проведе кметът инж. Добромир Добрев. На срещата присъстваха още зам.-кметът Пламен Мадемов, Румяна Матеева – директор на дирекция, както и председателите на областната и на общинската структури на Съюза на пенсионерите Радка Маркова и Николинка Костова.

За следващата година в бюджета на Общината сме предвидили сума, с която ще бъде подпомогната дейността на пенсионерските клубове. Тези средства ще се разпределят съобразно дейностите на всички клубове и ще се изразходват по ваша преценка – за пътуване, за участия или други важни за вас дейности, каза инж. Добрев. Градоначалникът информира присъстващите, че през следващата година сред приоритетите в дейността с пенсионерските клубове е преместването на Клуб на пенсионера „Железничар“ в ново помещение, както и ремонтни дейности в някои от клубовете.

Председателите информираха накратко за дейностите в клубовете, както и за предстоящи годишнини и чествания през следващата година.

„В мое лице винаги сте имали и ще имате човек, който ще защитава вашите интереси“, увери присъстващите инж. Добромир Добрев. Общинската организация в Горна Оряховица е единствената в областта, която така добре работи с общинското ръководство. Инж. Добрев в детайли познава проблемите на всеки клуб, което говори за неговата загриженост. Благодарение на него Мъжката певческа група представи Великотърновска област на национален форум на възрастните хора в София, сподели Радка Маркова.

Председателката на областната структура на Съюза на пенсионерите благодари на кмета за добрата работа и сътрудничеството през годините. Празничен поздрав към присъстващите отправи и председателят на местната структура на Съюза на пенсионерите Николинка Костова, която също благодари на кмета за сътрудничеството и отличната съвместна работа с клубовете на пенсионера в общината.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *