Евангелисти зарадваха предколедно пациенти на Горнооряховската болница

0

 

Членове и доброволци на Евангелската църква в Горна Оряховица посетиха днес МБАЛ „Свети Иван Рилски“. В навечерието на коледните празници те зарадваха деца и възрастни пациенти от различни отделения.

Първо евангелистите посетиха Отделението по педиатрия, където ученици представиха библейска сценка от Рождество Христово, последвана от кратка музикална програма. На малките пациенти гостите раздадоха цитруси, шоколади и плетени шалове шапки, и ръкавички. С поздрав към персонала и децата се обърнаха пастор Стоян Стоянов и Ханс Георг, който ръководи програмите за деца и скаутските лагери, които организира църквата.

В момента в Детско отделение се лекуват 4 кърмачета и шест пациенти в детско- юношеска възраст с диагнози бронхит, бронхопневмонии и ларингити. От персонала на отделението също почерпиха своите пациенти и гости.

Евангелистите посетиха и пациентите от Първо и Второ вътрешни отделения. Във фоайето те поздравиха възрастните хора с песни на коледна тематика и също ги почерпиха с плодове и лакомства.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *