Венцислав Спирдонов, председател на Великотърновския общински съвет: „Нека коледната светлина, топлина и любов да озарят душите, сърцата и домовете ви!”

0

Уважаеми великотърновци и жители на общината,

Настъпват най-светлите дни в годината!

Бъдни вечер и Рождество Христово не са като другите празници. Те са дълбоко вградени в душевността на всеки от нас, неразривно свързани са с вярата и непреходните ценности, и най-вече – с нашата българска идентичност.

На Бъдни вечер цялото семейство се събира от близко и далече. Всички сме заедно, за да посрещнем радостната вест за целия християнски свят – раждането на Иисус Христос!

Коледа сплотява, обединява, носи вяра, надежда, любов, топлина, създава хармония. Затова Рождество Христово е най-светлият, най-топлият и обичан празник!

Затова нека бъдем солидарни и с хората, които се нуждаят от подкрепа и винаги им помагаме, когато имат нужда. Така са ни учили предците ни и в този дух трябва да възпитаваме и децата ни.

Нека в дните около Коледа погледнем във времето. Нека направим равносметка какво успяхме да постигнем заедно през старата година и да очертаем приоритетите през новата година, да поемем по пътя към успехите и заедно да го извървим!

Вярвам, че 2020 година ще е добра за всички ни и най-вече – за Велико Търново!

Пожелавам ви коледната светлина, топлина и любов да озарят душите, сърцата и домовете ви.

Нека предстоящите празници донесат на вас и вашите семейства много щастливи споделени мигове!

Честито да бъде Рождество Христово!

Здрава, мирна и успешна да бъде 2020 година!

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *