Откраднаха пари от жилище, дърва за огрев и дизел от камион

Кражба на пари от жилище в с. Сушица, разкриха служители на полицейското управление в Стражица. Деянието е извършено  в периода 19-20 декември, от жилището били задигнати 150 лв. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е местен жител. Инкриминираната сума е възстановена на потърпевшия.

Материалите по случая са подготвени за доклад в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

Служители на полицейските управления във Велико Търново и Стражица разкриха кражби на дърва за огрев. Сигналите за двата случая са получени в петък. След проведени действия по разследването е установено, че от землището на Килифарево са отнети без необходимите разрешителни 1 куб. м. дърва за огрев, а от землището нас. Асеново липсвали около 0,5 куб. м. По двата случая са образувани преписки, които са подготвени за доклад в прокуратурата, с мнение за налагане на административни наказания.

Взломна кражба на 170 литра дизелово гориво от товарен автомобил, паркиран пред входа на предприятие, разследват полицаи. Деянието е извършено в периода 20-22 декември, чрез повреждане на заключващото устройство на капачката на резервоара. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!