Четирима пияни зад волана бяха засечени през почивните дни

0

 

Водач, употребил алкохол, установиха служители на Пътна полиция. В събота в 02,40 ч. Във Велико Търново град е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген Голф», управляван от 40-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,41 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

Друг пиян шофьор беше засечен от полицаи в петък в старата столица. При извършена проверка  с дрегер на лек автомобил „Сеат“, управляван от  47-годишен мъж от с. Ресен, апаратът е отчел  2,77 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Водач, който също седнал след употреба на алкохол, установиха служители на полицейското управление в Горна Оряховица. В неделя в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил «Опел Астра», управляван от 32-годишен мъж от В. Търново. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,76 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Служители на РУ – Свищов, вчера следобед в хода на специализирана полицейска операция в крайдунавския град извършили  проверка на лек автомобил «Рено Клио», управляван от 48-годишен правоспособен мъж от с. Ценово. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,48 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *