Кметът на Дряново: „С председателя на ОбС ще работим съвместно за доброто бъдеще на общината!“

0

Конструктивна и ползотворна среща проведоха в последния ден на старата година кметът на община Дряново Трифон Панчев, председателят на Общинския съвет Галин Герганов и общинските съветници  д-р Нено Ненов и д-р Константин Йорданов от Местна коалиция Партия на Зелените. Изпращаме старата година с чувство на удовлетворение от постигнатите резултати в името на  съвместната работа за бъдещето на Дряново и Общината! Посрещаме Новата година с твърдо решение и категорични намерения да работим заедно за по-доброто бъдеще и за истинската промяна, заяви кметът Панчев.

Кметът определи резултатите от срещата като обнадеждаващи: подписани са новите договори с д-р Ненов и д-р Йорданов за наем на лекарските кабинети, което е щастлива новина за дряновци и решителна стъпка към прекратяване на неконструктивните спорове между различните групи в Общинския съвет. От своя страна общинските съветници декларираха категоричното си желание в бъдеще да работят съвместно с другите групи в Общински съвет и с кмета на община Дряново.

Първото предизвикателство пред конструктивното обединяване около тезата да работим заедно в интерес на гражданите и за развитието на Дряново ще бъде приемането на „Бюджет 2020 година“ през януари, посочи кметът.

Той пожела на вксички дряновци вяра в бъдещите добри решения и им пожела здраве, щастие, късмет и успехи на всички граждани на Общината през 2020 година!

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *