Смяна на трансмисионни масла на автоматични скоростни кутии за всички модели автомобили предлага автоцентър „Арис”

Нова, модерна машина и пълен комплект приставки позволяват качествено извършване на услугата

Модерна машина за смяна на трансмисионни масла на автоматични скоростни кутии, която прави пълна профилактика на системата, е част от иновативните предложения на автоцентър „Арис” във Велико Търново. Както „Болярски новини” писа, центърът е създаден по европейски модел от младия и предприемчив бизнесмен Галин Борисов, който избра да се върне във Велико Търново след дълги години работа в чужбина.

Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път  – между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”,  над гастанцията.

Машината за смяна на трансмисионни масла на автоматична скоростна кутия прочиства цялата й система, загрява новото масло, което влиза в кутията. Старото масло се източва също затоплено, защото, ако е студено, то е гъсто и не излиза цялото. Със затоплянето не се получават разлики в температурите. Машината промива цялата система и я запълва на 100 процента, на максимално ниво. Когато смяната на маслата не се прави с такава машина, не може да се постигне запълването на кутията с количество, определено от производителя.

С подобни машини за смяна на трансмисионни масла на автоматична скоростна кутия разполагат много малко от автосервизите и автоцентровете в област Велико Търново.  Хората, които държат да поддържат своите автомобили, с радост ползват тази услуга, защото тя им гарантира безпроблемно шофиране, казва Борисов.

Автоцентър „Арис”  вече разполага и със специален комплект приставки към машината, които позволяват  обслужването на абсолютно всички автомобили с автоматични скоростни кутии, независимо каква марка са и къде са произведени.

Вложението в това оборудване е сериозно, но позволява качествено обслужване на клиентите на високо ниво, посочва Галин Борисов. В „Арис” разполагат и с цялата гама трансмисионни масла за автомобилите  –  за автоматични, полуавтоматични и ръчни скоростни кутии. Маслата са внос от Германия и Холандия и са с доказано качество.

Перфектно обслужване, висококачествени материали, коректни и точни  услуги, са само част от характеристиките на автоцентъра, който вече се радва на голям интерес от великотърновци и жители на областта.

Основна част от услугите, които предлага центърът са: смяна на гуми, компютърна диагностика, смяна масла и филтри, ремонт, окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти и др.

Една от новостите в „Арис” е компютърна програма, в която се въвеждат всички данни за преминалите автомобили, с която се създава подробна история на всяко преминало превозно средство. В сервиза се извършва и пълна компютърна диагностика  на моторните превозни средства.

В „Арис” шофьорите могат да открият широка гама авточасти за всички видове леки и лекотоварни автомобили. Всички са с гаранция 1 година.

Продажба на автомобилни гуми на атрактивни цени, смяна, баланс, ремонт на гуми до 22 цола, както и рън флат гуми, лепене, смяна на винтили, почистване на джанти са други услуги на автоцентъра. Към него има открит и т.нар. „хотел” за гуми, в който шофьорите могат да оставят демонтирания си комплект на съхранение при подходящи условия.

Автоцентърът  предлага и детайлно почистване и пране на автомобили с нови технологии. Към центъра действа и автомивка, разполагаща с модерни водоструйки и оборудване.

 

Автоцентър „Арис” работи 

от понеделник до неделя

 от 9.00 часа до 18:00 часа

ул.”Иван Хаджидимитров” №11

 

Контакти:

тел. 0878905356

тел.0883414030

facebook Автоцентър Арис

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *