Дрогиран водач засякоха в Павликени, пътничка в колата изхвърля наркотици

0

 

Наркотични вещества иззеха павликенски полицаи при проверка на лек автомобил. В петък в 21,10 ч. в Павликени е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген Пасат», управляван от 26-годишен от Бяла черква. При спирането на автомобила пътничката – 24-годишна жена от Павликени е изхвърлила на земята две свивки, съдържащи около 1 грам прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на амфетамин и една свивка листна маса, реагираща на канабис.

Пътничката е задържана с полицейска мярка да 24 часа. Срещу нея е започнато бързо производство.

При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на амфетамин. Той също е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Наркотични вещества иззеха  и служители на Районното полицейско управление във  Велико Търново. В събота в 21,50 ч. в областния град е извършена проверка на 20-годишен местен жител, в който са били намерени и иззети около 5 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана. По случая е започнато бързо производство

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *