Ремонтиран е покривът над АГО в горнооряховската болница, обновено е и отделението

0

Изпълнител на обекта е „Интерхолд“ ЕООД – София.

Ремонтираното отделение бе посетено от кмета инж. Добромир Добрев и заместник-кметът инж. Деница Коева. Те бяха посрещнати от управителя на болницата д-р Иван Иванов, както и от завеждащият отделението д-р Михаил Милатович и старшата акушерка Снежана Белчева.

Ежегодно пред АГ-отделението на горнооряховската болница преминават близо 1000 пациентки, затова този ремонт беше изключително важен. При нас идват пациентки не само от Горна Оряховица, но и от Лясковец, Стражица, Златарица, Елена, Велико Търново, както и от други населени места, коментираха домакините.

Радвам се, че проектът за ремонт на покрива на болницата беше одобрен. Покривът не е ремонтиран основно от построяване на сградата, правени са само частични подобрения. Болницата си остава приоритет за ръководството на Общината, затова продължаваме поетапно да инвестираме в здравното заведение, както сме го правили и досега, коментира инж. Добромир Добрев.

В момента се ремонтира покрива над Родилно отделение, както и самото отделение, което след това ще има съвсем нова визия. Със средства от „Красива България“ са подменени товарния и пътническия асансьори в здравното заведение, адаптирани са и за хора с увреждания.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *