Приемат документи за дистанционно обучение във ВТУ

0

От 3 февруари 2020 г. стартира приемът на документи за дистанционна форма на обучение в Центъра за квалификация към Великотърновския университет. Приемът ще продължи до 4 март 2020 г., а специалностите, за които се кандидатства, са: „Учителска правоспособност“, „Психология“, „Арттерапия и трудотерапия“, „Библиотекознание и библиография“, „Бизнес информационни технологии“, „Информационен мениджмънт“, „Информационна сигурност“, „Организационна психология“, „Семейно консултиране“, „Управление на образованието“.

Професионалните квалификации в специалността „Учителска правоспособност“ са: учител по английски език; учител по български език и литература; учител по география; учител по гражданско образование; учител по изобразително изкуство; учител по икономика; учител по информатика и информационни технологии; учител по история; учител по китайски език; учител по математика; учител по немски език; учител по предприемачество; учител по руски език; учител по технологии и предприемачество; учител по философия; учител по френски език; учител по японски език.

Допълнителна информация може да се получи на място в Центъра за квалификация на адрес ул. „Христо Ботев“ № 19, Корпус 5, вх. Север, ет. 2, на сайта на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и на страницата на Центъра във Фейсбук – Център за квалификация към Великотърновския университет.

Въпроси и запитвания се приемат на имейл адрес ck_vtu@abv.bg или на посочените телефонни номера – 0884 67 94 42, 062/ 633 752, 062/ 633 652.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *