Апаши отмъкнаха телефонен кабел, над 9000 лева, златни бижута и четири акумулатора

0

Кражба на близо 400 метра кабел от телефонно трасе в Свищов разследват служители на местното полицейско управление. Сигнал за случая е получен вчера в 04,30 ч. При извършен на мястото оглед е установено, че са отворени 9 шахти и са изрязани кабелите в тях. По случая е започнато досъдебно производство.
Взломна кражба на пари и бижута от жилище в с. Климентово разследват служители на РУ – Полски Тръмбеш. Деянието е извършено вчера, чрез взломяване на патрон на входна врата. От имота липсвали 8730 лв., 155 евро и златни накити. По случая е започнато досъдебно производство.
Кражба на 4 акумулаторни батерии от два товарни автомобила, намиращи се във фирмен склад в с. Кесарево, разследват служители на полицейското управление в Стражица. Деянието е извършено в периода 28-29 януари. По случая е започнато досъдебно производство.
Взломна кражба на вещи от наследствен имот в с. Горско Калугерово, разследват служители на РУ – Павликени. Деянието е извършено в периода 6-29 януари, чрез взломяване на брави на врати. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *