С маркови машини и препарати връщат блясъка на автомобилите в автомивката на център „Арис”

0
Всеки уважаващ себе си шофьор държи автомобилът му да бъде в перфектен вид не само като състояние на двигателя, а и като външен вид. Автомивка с мощни водоструйки, маркови машини за почистване и качествени материали, предлага автоцентър „Арис” във Велико Търново – един от най-иновативните и модерни обекти в област Велико Търново, който развива своята дейност повече от година и половина и заслужено спечели уважението на великотърновци и жителите на областта. Автоцентърът ни предлага детайлно почистване и пране на автомобили.
Тук се използват нови, модерни технологии за почистване и пране на МПС, с помощта на които се постигат невероятни резултати и най-бързото изсъхване – до няколко часа. Дори и зимно време, при много ниски температури, тук може да бъде почистен автомобила и в рамките на деня и клиентът да си го получи сух, казва собственикът на обекта Галин Борисов. Той е представител на младото и амбициозно поколение бизнесмени, избрали след дълга работа в чужбина да се върнат в родния си град, за да предлагат на съгражданите си висококачествени услуги на европейско ниво.
Световноизвестната марка Bosch на машините и подбраните препарати гарантират перфектно обслужване на клиентите на автомивката в центъра. Пълна автокозметика, пране на седалки, под и таван, измиване на двигател, комплексно чистене, сухо пране, подхранване на кожен салон, полиране, са само част от услугите на автомивката в „Арис”.
За удобство на клиентите, в автоцентъра е обособена уютна чакалня, в която те могат да изпият чаша кафе, чай или безалкохолна напитка, докато наблюдават на плазма в реално време какво се случва с автомобила им, изчаквайки той да стане готов.
Към автомивката работи и масло-калоуловител – система, която разделя компонентите – масла, кал и вода, които се извозват от специална фирма и така се осигурява запазване на околната среда, посочва Галин Борисов. Той е убеден, че спазвайки екологичните стандарти, се показва отговорно отношение към средата, в която живеем и това важи за цялостната дейност на центъра.
Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път – между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”, над гастанцията. Обектът работи без почивен ден, през зимния сезон работното време е от 9 до 18 часа, а през летния – 8 до 20 часа.
Перфектно обслужване, висококачествени материали, коректни и точни услуги, са само част от характеристиките на центъра,. Основна част от услугите, които предлага „Арис” са: смяна на гуми, компютърна диагностика, смяна масла и филтри, ремонт, окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти, хотел за гуми и др.
Контакти: тел. 0878905356 тел.0883414030
facebook Автоцентър Арис

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *