Пепа и Дончо Дончеви от болярския град са новите тото милионери

0

 

Семейство Дончеви от Велико Търново удариха шестица от тотото още в началото на 2020 година и грабнаха над 2,2 милиона лева, стана ясно вчера вечерта. Припомняме, че в два поредни тиража бяха спечелени джакпотите от играта “Тото 2 – 6/49” на обща стойност над 8,7 милиона лева.

Дончо работи като лесничей, а съпругата му – в община Велико Търново. Имат две момичета – на 14 и на 18 години.

Историята около печалбата на тото милионерите е изключително интересна.

Дончеви са пуснали фиш за 5 тиража, а после го “захвърлили” вкъщи. След тегленето на печелившите числа, в неделя – 26 януари, пропуснали да проверят, дали печелят. На следващия ден Пепа чула, че новият милионер от Велико Търново, а фишът е пуснат в близкия до дома им тото пункт. Това я накарало да се замисли и да потърси вече изтеглената печеливша комбинация. Приготвила я, но решила да дочака връщането на съпруга си. Казала си, че късметът ще ѝ се усмихне само, ако заедно с Дончо довършат започнатата екипна работа. Когато той се прибрал вкъщи, тя веднага го посрещнала с фиша. И започнали отборната проверка – тя чете изтеглените, той сверява попълнените числа.

Първоначално Дончо се усъмнил, че съпругата му е подготвила първоаприлска шега. Проверили числата още веднъж и .. останали безмълвни. Разбрали, че всъщност именно те са спечелили 2 200 163 лева. от играта “Тото 2 – 6/49” и са се наредили на 107-то място в класацията на тото милионери на България.

“Чувстваме се чудесно и много се радваме. Печалбата определено е голяма, но по никакъв начин няма да ни промени”, сподели семейството за милиони.

Дончеви все още не са решили какво ще направят със спечелените над 2 млн. лв., но едно е сигурно – ще отидат на семейна екскурзия, заедно с двете си дъщери. А честта да изберат дестинацията се пада на младите попълнения в семейството. Като основен приоритет при разпределянето на милионите, Дончеви са поставили образованието на своите момичета.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *