Хванаха пиян до козирката шофьор, инцидентите с нередовни водачи зачестяват

 

Водач, употребил алкохол, установиха служители на РУ – Елена. Вчера при провеждане на специализирана полицейска операция в Златарица е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 39-годишен мъж от с. Скалище. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,45 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

Неправоспособен водач, установиха служители на РУ – Стражица. Вчера сутринта на пътя Стражица – с. Асеново е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 23-годишен жител на с. Асеново. В хода на проверката е установено, че мъжът не притежава свидетелство за управление на автомобила и е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.

Нерегистрирани возила, установиха служители на РУ – Стражица и П. Тръмбеш. Вчера в Стражица е извършена проверка на мотопед, управляван от 35-годишен от с. Благоево. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред. Същия ден при провеждане на специализирана полицейска операция в П. Тръмбеш е извършена проверка на лек автомобил «Мерцедес», управляван от 47-годишен мъж от Г. Оряховица. В хода на проверката е установено, че автомобилът е с прекратена регистрация от началото на ноември миналата година и същата не е подновявана. По двата случая са започнати бързи производства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *